Ciepłe, letnie dni to idealny czas na wprowadzenie nowych, sezonowych smaków do naszej karty menu. Z radością prezentujemy orzeźwiające dania i desery, które przygotowaliśmy z myślą o naszych gościach. Odkryj z nami nowości, które zaspokoją Twoje kulinarne pragnienia!
Propozycja I:
Mozzarella z salsą truskawkową, papryczka chili, musztarda francuska, pesto bazyliowe, oliwa z oliwek.
Propozycja II:
Pulpeciki z cukinii na pomidorowym ratatouille, oliwki, bazylia, wegański parmezan.
Którą opcję spróbujecie najpierw?
.
.
.
![????](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4d/1/16/1f4de.png)
![????](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t8c/1/16/1f4bb.png)
![](https://u.profitroom.com/2018-prezydenthotel-pl/uploads/mozarella.jpg)